Ágaprítás - II. kerület - Regisztráció 2018. tavasz

A szolgáltatás optimális kihasználása érdekében a jelentkezők az alábbi űrlapon előre megjelölt időpontok közül választhatnak!

Csak az ingatlan elé kikészített zöldjavak aprítását biztosítja az Önkormányzat, és az aprítógépnek 3 személyautónyi, vagyis kb. 12 méternyi helyet kell biztosítani a munka elvégzéséhez.
Kerten, udvaron belül is megoldható az aprítás, ha az aprítógéppel be tudnak állni az udvarra, de ehhez legalább 3 méter széles kapubeálló szükséges, és elegendő hely a ráforduláshoz!

A szolgáltatást az önkormányzat – a regisztrációs sorrend figyelembe vételével – a rendelkezésre álló pénzügyi keret erejéig tudja térítésmentesen biztosítani!

Az időpontokat különböző módon jelenítik meg a különböző böngészők (Chrome, Firefox, stb.), emiatt elképzelhető, hogy olyan időpont is választahatónak látszik, ami már betelt. Ezért kérjük, ellenőrizze, hogy nem küld-e hibaüzenetet a rendszer az időponttal kapcsolatban (űrlap tetején piros mezőben).

A *-gal jelölt mezők kitöltése szükséges az űrlap beküldéséhez.
Amíg nincs kitöltve minden *-gal jelölt mező, addig az űrlapot nem küldi el a rendszer!

Kérjük, hogy e-mail címe beírásánál ellenőrizze, hogy pontosan adta-e meg, mert err a címre fogja kapni a visszaigazolást.

A regisztráció beküldéséről - az Ön által megadott e-mail címre - automatikus visszaigazoló levelet kap, amennyiben hiánytalanul töltütte ki a mezőket! Ha 1 órán belül nem érkezik meg ez az e-mail, akkor kérjük, ellenőrizze levelezője SPAM mappáját is, a levél küldője: info[kukac]komposztmester[pont]hu. Ha ott sem találja visszaigazoló levelünket, akkor regisztrációja sikertelen! Ez esetben, kérjük, ismételje meg regisztrációját vagy jelezze nekünk a hibát a (+36-30) 544-8778-as számon!

Jelentkező adatai
+361
7 db szám egybeírva Kérjük, az alábbi formátumban adja meg vezetékes telefonszámát előhívó és körzetszám nélkül: 2345678 (CSAK 7 db számjegy szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs vezetékes telefonja, akkor kérjük, a következő számot írja be a mezőbe: 1000000.
+36
körzetszám, telefonszám – 9 db szám egybeírva. Kérjük, az alábbi formátumban adja meg mobil telefonszámát körzetszámmal, ország előhívó nélkül: 305448778 (CSAK 9 db számjegy, szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs mobiltelefonja, akkor kérjük, a következő számot írja be a mezőbe: 201000000.
Kérjük ellenőrizze, hogy helyes adta-e meg.
Ágaprítás helyszíne
Az irányítószám (1021 – 1029) megadása után nyomja meg a tabulátor gombot vagy kattintson a házszám mezőbe, ekkor majd megjelenik az utca mező, ahol a legördülő menüből választhat utcát. Ha nem találja az utcáját jelöljön meg egy közeli címet és kérjük, hogy a megjegyzésben ezt jelezze! Az utca kiválasztása után alább megjelennek az ágaprítási szolgáltatás elvégzésére választható időpontok is!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Ágaprítási információk
Az aprítandó anyag várható mennyisége
Kérjük, hogy az aprításra várom ághalom paramétereit pontosan - lemérve! - adja meg, mert csak így tarthatóak a szolgáltatás elvégzésére kiválasztott időpontok! Segítő közreműködését köszönjük! Tört értéket is megadhat pl.: 1,5 (egy tizedes pontosság elegendő).
méter
méter
méter
Ha becsült értéket ad meg, kérjük, gondolja át, hogy maximum saját magasságáig tud kényelmesen felpakolni egy halmot.
II. kerület IRSZ: 1021-1027
Kérjük, válasszon a fenti időpontok közül, hogy melyik napra kéri az ágaprítási szolgáltatást. Amelyik időpont halványanszürkén jelenik meg, arra a napra már több jelentkezőt nem tudunk felvenni, kérjük válasszon a többi időpont közül. A szolgáltatás elvégzésére az adott napon 8.00 és 15.30 óra között kerül sor!
II. kerület irsz: 1028-1029
Kérjük, válasszon a fenti időpontok közül, hogy melyik napra kéri az ágaprítási szolgáltatást. Amelyik időpont szürkén jelenik meg, arra a napra már több jelentkezőt nem tudunk felvenni, kérjük válasszon a többi időpont közül. A szolgáltatás elvégzésére az adott napon 8.00 és 15.30 óra között kerül sor!
Az aprítás során a kiindulási anyag kb. hatodára esik össze! Pl: Ha az aprításra váró anyag paraméterei: 3m x 2m x 1m, azaz 6 laza köbméter, akkor a keletkező apríték kb. 1 köbméter