Hegyvidéki Komposztáló Keret Átadás - regisztráció

A Hegyvidéki Önkormányzat az idei évben is szeretné támogatni azokat a kerületi kerttulajdonosokat, akik elkötelezettek a komposztálás mellett és vállalják azt, hogy a háztartásukban keletkező szerves hulladékokat ezzel a módszerrel hasznosítják. 

Az Önkormányzat idén 200 db komposztáló keret átvételére biztosít lehetőséget.

A komposztáló eszközök igénylése ingyenes, azonban előzetes jelentkezéshez kötött, ennek hiányában nincs lehetőség a komposztáló keretek átvételére. Az eszközök igénylésének további feltétele a bejelentett XII. kerületi lakcím. A korlátozott készlet miatt egy ingatlanra – annak méretétől függetlenül – egy komposztáló keret igénylésére van lehetőség.

Amennyiben a fent említett lehetőség felkeltette érdeklődését, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tud jelentkezni és időpontot választani a komposztáló átvételére. 

A regisztráció beküldéséhez a csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése szükséges!

Együttműködését köszönjük!

Jelentkező adatai
Cím
+361
Kérjük, az alábbi formátumban adja meg vezetékes telefonszámát előhívó és körzetszám nélkül: 2345678 (CSAK 7 db számjegy szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs vezetékes telefonja, akkor írjon kötőjelet a mezőbe ( - ).
+36
Kérjük, az alábbi formátumban adja meg mobil telefonszámát körzetszámmal, ország előhívó nélkül: 305448778 (CSAK 9 db számjegy, szünet és kötőjel nélkül).
Kérjük ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg e-mail címét! Ha nincs saját e-mail címe, akkor olyan közeli hozzátartozó, családtag, ismerős e-mail címét is megadhatja, aki rendelkezik elektronikus postafiókkal, és szívesen segít Önnek a velünk való kapcsolattartásban. Kizárólag a komposztálási programmal és az ágaprítási szolgáltatással kapcsolatban küldünk értesítést, nem küldünk kéretlen leveleket! Ha a fenti megoldás nem kivitelezhető, kérjük, hogy a "nincs@e-mail.hu" szöveget írja be!
Kérjük, hogy a fenti lehetőségek közül jelölje meg az Önnek megfelelő választ!
Komposztáló keretek
A Hegyvidéki Önkormányzat által biztosított komposztáló fa lécekből könnyedén összeállítható keret. A léceket egymás mellé csomagolva adjuk át, a csomag mérete: 1 m hosszú, 15 cm széles, 15 cm magas és kb. 10 kg. A csomagot húzós kiskocsival tömegközlekedési eszközön is lehet szállítani.
Kérjük, hogy a fenti lehetőségek közül jelölje meg az Önnek megfelelő választ! (Az eszközöket lapra szerelve, illetve kis méretűre csomagolva adjuk át, személyautóval hazaszállíthatóak.)