Ágaprítás - II. kerület - Regisztráció 2019. ősz

A II. kerületi Önkormányzat által térítésmentesen biztosított lakossági ágaprítási szolgáltatást az alábbi űrlap kitöltésével vehetik igénybe a kerületi lakosok. A szolgáltatás optimális kihasználása érdekében a jelentkezők előre megjelölt időpontok közül választhatnak!

Jelentkező adatai
Kérjük ellenőrizze, hogy helyes adta-e meg.
Kérjük, a fenti formátumban adja meg mobil telefonszámát körzetszámmal, ország előhívó nélkül (CSAK 9 db számjegy szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs mobiltelefonja, akkor kérjük, a következő számot írja be a mezőbe: 201000000.
Kérjük, a fenti formátumban adja meg vezetékes telefonszámát előhívó és körzetszám nélkül: 2345678 (CSAK 7 db számjegy szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs vezetékes telefonja, akkor kérjük, a következő számot írja be a mezőbe: 1000000.
Ágaprítási információk
Cím
Az irányítószám (1021 – 1029) megadása után nyomja meg a tabulátor gombot vagy kattintson a házszám mezőbe, ekkor majd megjelenik az utca mező, ahol a legördülő menüből választhat utcát. Ha nem találja az utcáját jelöljön meg egy közeli címet és kérjük, hogy a megjegyzésben ezt jelezze! Az utca kiválasztása után alább megjelennek az ágaprítási szolgáltatás elvégzésére választható időpontok is!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Válasszon a legördülő listából!
Időpontok
Az irányítószám (1021 – 1029) megadása után fognak megjelenni az ágaprítási szolgáltatás elvégzésére választható időpontok is!
Kérjük, válasszon az alábbi időpontok közül, hogy melyik napra kéri az ágaprítási szolgáltatást. A szolgáltatás elvégzésére az adott napon 8.00 és 15.30 óra között kerül sor!
Kérjük, válasszon az alábbi időpontok közül, hogy melyik napra kéri az ágaprítási szolgáltatást. Amelyik időpont mellett a BETELT felirat látható, arra a napra már több jelentkezőt nem tudunk felvenni, kérjük válasszon a többi időpont közül. A szolgáltatás elvégzésére az adott napon 8.00 és 15.30 óra között kerül sor!
Az aprításra váró ághalom
Az egy címen kikészíthető mennyiség maximum 20 m3 (kb. 5 m hosszú, 2 m széles, 2 m magas ághalom) lehet, kérjük ezt vegye figyelembe a méretek megadásánál!
mennyisége
Kérjük, hogy az aprításra várom ághalom méreteit pontosan - lemérve! - adja meg, mert csak így tarthatóak a szolgáltatás elvégzésére kiválasztott időpontok! Tört értéket is megadhat vesszővel elválasztva pl.: 1,5 (egy tizedes pontosság elegendő), de kérjük, CSAK SZÁMOT írjon a mezőbe. Segítő közreműködését köszönjük!
méter
méter
méter
Ha becsült értéket ad meg, kérjük, gondolja át, hogy maximum saját magasságáig tud kényelmesen felpakolni egy halmot.
összetétele
aprítéka
Az aprítás során a kiindulási anyag kb. hatodára esik össze! Pl: Ha az aprításra váró anyag paraméterei: 3m x 2m x 1m, azaz 6 laza köbméter, akkor a keletkező apríték kb. 1 köbméter
Nyilatkozatok
Kizárólag a II. kerületi ágaprítási szolgáltatás lebonyolítása során.
Kérjük, írja ide, ha az aprítással kapcsolatban egyéb információt szeretne megadni (pl. a csengő nem működik, hívjanak telefonon)