Kapcsolattartás - 2019.

Kapcsolattartás - 2019.

A Komposztáló Kerület Program 2006 óta zajlik a II. kerületi Önkormányzat támogatásával. Szeretnénk visszajelzést kapni a program résztvevőitől az eddigi tapasztalataikról, és felmérni időközben felmerült igényeiket.

Kérjük, hogy a kitöltött kérdőívet 2019. szeptember 30-ig küldje vissza nekünk 
(az űrlap alján a Beküldés gombra kattintva)!

Kapcsolattartó adatai
Cím
Kérjük, az alábbi formátumban adja meg irányítószámát város nélkül: 1023 (csak 4 számjegy).
Ha nincs saját e-mail címe, akkor olyan közeli hozzátartozó, családtag, ismerős e-mail címét is megadhatja, aki rendelkezik elektronikus postafiókkal, és szívesen segít Önnek a velünk való kapcsolattartásban. Kizárólag a komposztálási programmal és az ágaprítási szolgáltatással kapcsolatban küldünk értesítést, nem küldünk kéretlen leveleket! Ha a fenti megoldás nem kivitelezhető, kérjük, hogy a "nincs@e-mail.hu" szöveget írja be!
FIGYELEM! MAXIMUM 9 SZÁMJEGY ADHATÓ MEG! Kérjük, +36 vagy 06-os előhívó nélkül adja meg mobil telefonszámát: 301234567 (csak 9 számjegy). Ha nincs mobiltelefonja, akkor a következő számot írja be: 201000000.
Kérjük, vezetékes telefonszámát előhívó és körzetszám nélkül adja meg a következő formátumban: 2345678 (CSAK 7 db számjegy szünet és kötőjel nélkül). Ha nincs vezetékes telefonja, akkor kérjük, hagyja üresen a mezőt.
Komposztálással kapcsolatos információk
A komposztáló nevére kattintva, külön lapon megjelenik az eszköz leírása: Flair 340 műanyag komposztsiló - KomposztMester 700 lombkomposztáló háló - KomposztMester 900 lombkomposztáló háló
Az alábbi szolgáltatás nevére kattintva, külön lapon megjelenik a jelentkezési űrlap: Ágaprítás Az alábbi szolgáltatás nevére kattintva, külön lapon megjelennek a különböző rosták: Komposztrosta kölcsönzés Egyéb javaslatát kérjük, írja meg nekünk!
Egyéb szolgáltatás
Az egyéb szolgáltatásokat esetenként csak önköltséges formában tudjuk biztosítani. Kérjük, jelezze, ha ilyen módon is szeretne igénybe venni segítséget, illetve kérjük, írja meg, hogy milyen szolgáltatásra lenne igénye.
Komposzt-közösség
Sokan vannak a kerületben illetve város-szerte, akik olyan helyen laknak, ahol nem tudnak felállítani komposztálót vagy nem is jutnak komposztálóhoz, pedig szeretnék a zöldjavaikat komposztálni. Nekik szeretnénk segíteni azzal, hogy csatlakozunk egy komposzt-befogadó rendszerhez, a ShareWaste-hez. Ez egy ingyenes kezdeményezés és webes alkalmazás, amelynek célja az emberek összekapcsolása és a városi komposztálás támogatása. Segít abban, hogy megtalálják egymást azok, akiknek van komposztálni való anyaguk, de nem tudják helyben komposztálni és azok, akiknek viszont van komposztálójuk és szívesen befogadnának máshonnan is zöldjavakat. Ha szívesen csatlakozna befogadóként a komposzt-közösség kezdeményezéshez, akkor kérjük, ezt alább jelezze nekünk.
A ShareWaste kezdeményezésről angolul találhatók információk a https://sharewaste.com oldalon.