Miben?

HELYBEN

Felületi komposztálással, talajtakarással, mulcsozással

PRIZMÁBAN

Rétegesen halomba rakva, letakarva
 

FAKERETBEN

A konyhai és a kerti zöldjavak komposztálására egyaránt használható. A puhafa olcsóbb, de rövidebb élettartamú, mint a kemény fa (előbbutóbb a falécek elkorhadnak). A keret élettartama megnövelhető, ha lekenjük lenolajjal, biofestékkel vagy használt étolajjal; ha az alsó, korhadtabb léceket felülre áthelyezzük; illetve kifordítjuk a belülről elkorhadt léceket.
 

MŰANYAG SILÓBAN

Hosszú élettartamú, tartós termék. Könnyen szállítható. Gyorsan összeállítható, könnyen áthelyezhető. Elsősorban a konyhai zöldjavak komposztálására ajánlott. Kerti zöldhulladék csak kis mennyiségben kerülhet bele. Teljesen fedett, ezáltal véd a kiszáradástól és a túlnedvesedéstől; jól szabályozható, optimális feltételeket biztosítva a komposztáláshoz. Az oldalfalak szellőzőnyílásai biztosítják a megfelelő levegőzést.

FÉMHÁLÓBAN

Teljesen nyitott, szellős, ezért elsősorban lombkomposztáláshoz, a kerti zöldjavak komposztálására ajánlott. Hosszú élettartamú, tartós termék. Egyszerűen bővíthető, már meglévő kerítéshez illeszthető. Külső filcborítással és tetővel kiegészítve a konyhai zöldjavak komposztálására is alkalmassá tehető.

BONTOTT TÉGLÁBÓL ÉPÍTETT KERETBEN

Hosszú élettartamú komposztáló, mely a konyhai és a kerti zöldjavak komposztálására egyaránt használható.